• +4 0722 242 437 cumparaturi_iasi@yahoo.com
  • Zilnic 08:00-20:00

Blog

Cumparaturi la domiciliu: economisesti timp & stres

Nu cred ca mai consideram un drum pana la supermarket un motiv de sarbatoare, mai ales dupa opt ore de munca la birou care se pot transforma si in zece, urmate de o calatorie cu peripetii spre casa, cu masina pe strazile congestionate si pline de claxoane si soferi nervosi.

O data ajuns la supermarket (in cazul in care ati gasit un loc de parcare) dupa ore intregi de labirint printre rafturi, va asteapta coada de la casa, unde fie se blocheaza cititorul de carduri, fie cel dinaintea dvs. plateste numai cu bancnote de 10.000 de lei vechi, oricum deveniti un boiler sub presiune si nici nu se pune problema sa mai intelegeti ceva din cumparaturile facute.

Occidentalii au priceput inca de acum o suta de ani ca "timpul inseamna bani", iar motto-ul consumatorului modern este "maxim de comfort cu minim de efort".

Astfel au aparut fel de fel de servicii, avantaje, inventii, inovatii, toate avand ca numitor comun ideea de a scoate banii din portofelele consumatorilor care vor ca totul sa fie cat mai simplu.

Un astfel de segment este cel al cumparaturilor online, mai precis al unui serviciu de intermediari, care fac cumparaturile in locul dvs. contra unui comision si vi le aduc la usa, fara ca dvs. sa va deplasati in carne si oase prin "jungla" supermarketurilor.